Tussenschoolse opvang (TSO)

Onze school kent een continurooster, alle schooldagen zijn de schooltijden van 8.30 tot 14.00 uur. Dat betekent dat alle leerlingen vijf dagen per week tussen de middag op school blijven. Zij lunchen in de klas en er is tijd om buiten te spelen.

Tijdens de pauze worden de kinderen een half uur begeleid door medewerkers van Kinderstralen. Stichting Fedra betaalt een belangrijk deel van de kosten voor de opvang in de pauze. Wij vragen daarnaast een vrijwillige bijdrage aan de ouders, zodat er meer geld beschikbaar blijft voor het onderwijs. Voor het schooljaar 2017-2018 is de vrijwillige bijdrage pauzevervanging (PV) vastgesteld op € 50,00 per kind per jaar. Aan de ouders van de kinderen die vanaf januari instromen, wordt een bijdrage van € 25,00 gevraagd. In overleg met de directie is gespreide betaling mogelijk.

Zonder uw bijdrage zal de school de PV uit eigen middelen moeten bekostigen. Dit betekent dat er minder geld overblijft voor het onderwijs. Uw bijdrage maakt dus zeker een verschil.

U kunt de vrijwillige bijdrage PV à €50,- overmaken op:

IBAN NL32RABO  0107 3079 60,
t.n.v. Stichting Fedra inzake De Plataan,
o.v.v. PV 406038 en de naam en groep van uw kind(eren).

Naschoolse opvang De Boomhut

Ouders kunnen gebruik maken van naschoolse opvang bij De Boomhut. De Boomhut biedt de kinderen een leuke tijd waarin ze andere kinderen kunnen ontmoeten, allerlei activiteiten kunnen doen, uit kunnen rusten, lol maken, sportief bezig zijn of spelletjes doen; er is alle gelegenheid en ruimte voor! Het is fijn dat de kinderen in hetzelfde gebouw kunnen blijven. De naschoolse opvang is alleen tijdens de schoolweken. Opvang is ook mogelijk in de vakanties als daar voldoende aanmeldingen voor zijn. Dit wordt per vakantie bekeken.

De naschoolse opvang wordt geleid door de pedagogisch medewerker (PM) Caroline van der Heijden. Caroline is zeer ervaren in het werken met kinderen.

Binnenkort komt er een ander e-mailadres. Tot die tijd kunt u mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0255-726161. Riekske Fransen is vanaf 1 april 2019 de vaste plaatsingsmedewerkster.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij mij terecht met vragen. Als u geïnteresseerd bent in de naschoolse opvang, dan kunt u contact opnemen via bovenstaand emailadres. Wij sturen u dan informatie over De Boomhut, het inschrijfformulier en de tarieven. Zodra we het formulier hebben ontvangen, kunnen we een plaats voor u reserveren. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Misschien tot binnenkort, Moniek Thijssen, Interimmanager Peutercentra Velsen en BSO De Boomhut Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 06 44542957.