Tussenschoolse opvang (TSO)

Onze school kent een continurooster, alle schooldagen zijn de schooltijden van 8.30 tot 14.00 uur. Dat betekent dat alle leerlingen vijf dagen per week tussen de middag op school blijven. Zij lunchen in de klas en er is tijd om buiten te spelen.

Tijdens de pauze worden de kinderen een half uur begeleid door medewerkers van Kinderstralen. Stichting Fedra betaalt een belangrijk deel van de kosten voor de opvang in de pauze. Wij vragen daarnaast een vrijwillige bijdrage aan de ouders, zodat er meer geld beschikbaar blijft voor het onderwijs. Voor het schooljaar 2017-2018 is de vrijwillige bijdrage pauzevervanging (PV) vastgesteld op € 50,00 per kind per jaar. Aan de ouders van de kinderen die vanaf januari instromen, wordt een bijdrage van € 25,00 gevraagd. In overleg met de directie is gespreide betaling mogelijk.

Zonder uw bijdrage zal de school de PV uit eigen middelen moeten bekostigen. Dit betekent dat er minder geld overblijft voor het onderwijs. Uw bijdrage maakt dus zeker een verschil.

U kunt de vrijwillige bijdrage PV à €50,- overmaken op:

IBAN NL32RABO  0107 3079 60,
t.n.v. Stichting Fedra inzake De Plataan,
o.v.v. PV 406038 en de naam en groep van uw kind(eren).

Nachoolse opvang (NSO)

Ouders kunnen gebruik maken van naschoolse opvang voor hun kinderen. Hiervoor wordt gewerkt met gastouders. ’t Kwakersnest, een organisatie voor kinderopvang, bemiddelt bij de plaatsing van kinderen. Als u hier belangstelling voor hebt, dan kunt u contact opnemen met ’t Kwakersnest.  

Contactgegevens

Kinderopvang 't Kwakersnest, Postbus 2111, 1990 AC Velserbroek 023 576 99 51
www.kwakersnest-kinderopvang.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonische bereikbaarheid centrale administratie

Centrale administratie: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 - 15.00 uur.
Financiële administratie: maandag en dinsdag van 9.00 - 15.00 uur.