Groeien doen we samen

Welkom bij De Plataan, een moderne en gezellige basisschool in Velsen-Noord. Een bijzondere school, want onze leerlingen komen uit verschillende culturen. Daardoor leren ze al vroeg dat niet iedereen hetzelfde denkt. En dat er op de wereld veel meer gewoonten en gebruiken zijn dan wij in Nederland kennen. Respect voor medeleerlingen en voor andere culturen vinden we op de Plataan heel belangrijk. Want een school is eigenlijk een kleine samenleving, waarin we kinderen voorbereiden op de grote samenleving. Op de Plataan leren we ze om volwaardig en sterk in die samenleving te staan. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen graag naar toe komen om te leren. Ook uw kind is van harte welkom.
Met vriendelijke groet,
Mieke Alkemade