Hieronder leest u een selectie van de berichten uit onze Klasbord Ouderapp. Ouders van leerlingen van De Plataan lezen, via de app (of online omgeving) alle berichten die bedoeld zijn voor de groep van hun kind(eren)!
Kerstverhalen en -activiteiten online!

De kerstverhalen voor de leerlingen van De Plataan zijn nu online te kijken en te luisteren, via https://www.deplataanvelsen.nl/kerst2021 ! Ook zijn er leuke (kerst)activiteiten te downloaden!

Het team van De Plataan wenst alle leerlingen en ouders een fijne kerstvakantie🎄!

Studiedag verplaatst (14 jan. --> 4 feb.)

Beste ouders, verzorgers,

Vanwege de lockdown, en de mogelijke schoolsluiting in januari (hierover besluit het kabinet maandag 3 januari), hebben we de studiedag van het team verplaatst. Of het nu een 'gewone' schoolweek wordt, of een week met onderwijs op afstand, willen we vrijdag 14 januari onderwijs geven. De studiedag is verplaatst naar vrijdag 4 februari 2022. Die dag zijn de leerlingen vrij. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

Namens het team,

Benjamin Pel.