De Ouderraad (OR) bestaat uit een aantal ouders, die allerlei activiteiten mede-organiseren en ondersteunen

in samenspraak met het schoolteam. Deze activiteiten worden vooral bekostigd uit de inkomsten van de ouderbijdrage. Deze bijdrage wordt per kind per schooljaar betaald. Voor een kind dat na 1 januari geplaatst wordt, wordt slechts een gedeelte van de bijdrage gevraagd. Een paar voorbeelden van de activiteiten zijn: het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de Koningsspelen en de afscheidsmusical van groep 8.

Hoewel de bijdrage vrijwillig is hopen wij dat iedereen de bijdrage betaalt, zodat we alle activiteiten kunnen organiseren. Wanneer voor een kind geen ouderbijdrage is betaald volgt het kind uiteraard alle onderwijsactiviteiten. Het gezamenlijke beleid van Ouderraad en Medezeggenschapsraad is echter dat een kind dan niet kan deelnemen aan de schoolreis waar gebruik wordt gemaakt van de bus.

Eens per jaar legt de Ouderraad verantwoording af aan de Medezeggenschapsraad over het afgelopen schooljaar. De jaarstukken (het jaarverslag, het financiële overzicht en de begroting voor het komende jaar) zullen daarna op de website van de school worden geplaatst.

Wanneer nodig worden er nieuwe leden van de Ouderraad gekozen. Als u zich wilt aanmelden voor een actieve rol binnen de OR of wanneer u vragen heeft voor de OR, dan kunt u ons bereiken via het mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook altijd iemand van de Ouderraad benaderen.

Leden Ouderraad
Anita Kooijman-Focke (voorzitter)
Danielle Jaspers (plaatsvervanger van de voorzitter)
Daphne Kersbergen-KenniPhaas (secretaris)
Linda van Kampen-Hulsebosch (penningmeester)
Monique Hendriks-Kee
Bodiel Lodder
Marleen Bos-Baarslag
Lisanne Smit-Keus
Julitta Sjoers-Verdonk
Monica Kramer

 

afb7afb8