Dit schooljaar jaar maakt de ouderraad de omslag naar een activiteitencommissie. Ouders organiseren en ondersteunen in samenwerking met leerkrachten schoolactiviteiten, zoals sport (schoolsport en sportdag), de schoolreisjes, de musical en afscheidsavond van groep 8, excursies en feesten en vieringen zoals Sinterklaas en Kerstmis.
 
In het begin van het schooljaar ontvangen de ouders een overzicht van activiteiten. Alle ouders kunnen zich aanmelden als lid van de commissie die een activiteit organiseert. Uit de ouderbijdrage wordt budget beschikbaar gesteld voor deze activiteiten.
 
Enkele ouders beheren (en controleren) in samenwerking met de schooldirectie de financiën. De besteding van de ouderbijdrage en de hoogte van de bijdrage worden gecontroleerd door de Medezeggenschapraad.
 
De activiteiten worden bekostigd uit de inkomsten van de ouderbijdrage. In deze bijdrage is ook een bedrag opgenomen voor de Stichting Vrienden van Velsen-Noord. De school maakt namelijk gebruik van de bus van de Stichting en middels de betaling is uw kind verzekerd tijdens het vervoer met deze bus.

Via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u contact opnemen over de activiteiten en de ouderbijdrage.
 

 

 

afb7afb8